Köp- och leveransvillkor


SKICKAR ENDAST VAROR INOM SVERIGE.

Från och med 1/5-2023 gäller den frakten som står när du beställer dina varor.

Paket som skickas med  DHL lämnas på deras utlämningsställen, de väljer det utlämningsstället som ligger närmast där du bor .

Leveranstid beräkans till cirka 1 vecka under högsäsong men oftast 2-3 arbetsdagar. Lämna gärna ett mobilnummer eftersom DHL avicerar dig via mobiltelefon när ditt paket kommit.  Paket skickas endast inom Sverige.

OBS!!! Reklammationer skall göras hos DHL eller Posten om ditt porslin/material är transportskadat.

Ej hämtade varor som retuneras till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig för de kostnader som blir med returfrakt, expeditionsavgift samt hanteringsavgift för närvarande 200 kr.

Varor:

Jag säljer endast VITT porslin lämpat för bränning upp till 820 grader. Porslinsfärgerna bränns i specialugn upp till 800 grader och glasfärgerna bränns upp till 580 grader. Dessa färger lämpar sig inte för bränning i vanlig ugn. Som reklamation godtar jag sprickor och utslagna flisor, dock inte enstaka skönhetsfel i glasyren, till exempel svarta prickar, ojämnheter med mera. Vid reklammation/ångerköp står kunden  för fraktkostnaden i retur. Reservation för slutförsäljning. Restorder skickas inte. 

Från och med 1/5-2023 har vi bytt betalningssystem till Klarna checkout.

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
Moms visas: